Studentenresidenties in Leuven

Op kot in Leuven? Dan ben je bij Wilgimmo op de juiste plaats terechtgekomen. Wij bieden een brede waaier van koten, kamers, studio's en duplexen aan, in verschillende residenties en in verschillende prijscategoriën, maar wel steeds met 1 constante: elk kot draagt ons onberispelijke keurmerk. Ontdek hieronder onze verschillende mogelijkheden!

Niet enkel op zoek naar een kot, maar ook naar een vaste parkeerplaats? Ook daarmee kan Wilgimmo helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

2

Residentie t' Park is gelegen in de Vlaemingenstraat 126-128. Het complex bevat 74 éénpersoonsstudio's (+/-18m2) alsook 25 duplex-studio's (+/- 35m2).

2

De residentie Kruidtuin is een complex opgebouwd uit 56 luxe-studentenkamers in de Heilige-Geeststraat 54-56 te Leuven.

2

Studentenresidentie Vlaeminck is een complex bestaande uit 30 studio's alsook 22 ondergrondse garages. Betreffend gebouw is gelegen in de Parkstraat 134 te Leuven en is al jarenlang een gevestigde waarde in onze portefeuille.

2

Nieuwbouwproject "The Village" is een uniek project met als doel de verwezelijking van "een dorp in de stad"-gevoel. Enkel voor studenten die houder zijn van een sociaal attest van de KUL

2

Residentie Filmtheaters, gelegen in de Brabançonnestraat in Leuven, is een studenresidentie gebouwd in 2013 met 109 studentenkamers verdeeld over 2 gebouwen. In de onmiddelijke omgeving bevinden zich Groep T en de faculteit Sociale Wetenschappen. Ook ligt ze nabij het station van Leuven, de bibliotheek en verschillende supermarkten.

2

Deze studentenresidentie is nieuw sinds het academiejaar 2016-2017. Ze biedt plaats aan 205 studenten, verspreid over (gesubsidieerde) standaardkamers, comfortkamers en studio's.

1

Deze residentie is een uniek project in een geklasseerd gebouw gelegen in de Vaartstraat 92 op de hoek met de Kardinaalstraat. Sint-Jozef heeft 86 studentenkamers.

2

Residentie Naamse Hoek is gelegen op de Naamsestraat 71 te Leuven, boven het kantoor van Wilgimmo. In dit gebouw worden in totaal 6 studentenkamers verhuurd.

2

Residentie Poorthuis is gelegen in de Parkstraat 3. Het complex bevat 12 studio's met een oppervlakte van 18 tot 25m2.

2

Kleine residentie met 6 kamers en 2 duplexen. Deze beschikken over een hoogwaardige afwerking en bieden de ideale oplossing aan de student die net dat tikkeltje meer wilt.

1

Deze residentie is nieuw sinds academiejaar 2016-2017. Deze residentie is absoluut een van de meest trendy gebouwen in Leuven, en heeft 82 kamers die je zullen verbazen!

2

Village G is het laatste onderdeel van project The Village, en biedt plaats aan 57 studenten. Deze comfortkamers zijn goed gelegen in het zuidelijke deel van Leuven, centraal tussen vele campussen, het station, de ring van Leuven en twee supermarkten. 

 

2

Nieuw sinds 2016/2017: Vesalius is een totaal project met appartementen, handelsruimtes en studentenkamers/studio's. 60 studenten kunnen hier terecht om in alle comfort deel uit te maken van een uniek stukje Leuven, met als meest nabij buur Groep T. De residentie beschikt over kamers en studio's, die ook perfect kunnen gebruikt worden voor koppels.