Verkoop van vastgoed

U wil natuurlijk dat de verkoop van uw vastgoed in goede handen is.
Wilgimmo bvba verkoopt voor u uw huis, appartement, studentenkamers- en studio's, uw industriëel of commerciëel gebouw. Wilgimmo bvba heeft het netwerk, de kennis van zaken en de expertise die nodig is om de verkoop van uw vastgoed goed te laten verlopen. 

Wat het vastgoed ook is, u kan het maar ééns verkopen. Daarom moet het elke keer goed gebeuren. Uw patrimonium is te kostbaar om enkel te kijken naar het prijskaartje van de verkoop. Een goede verkoopsbemiddeling staat synoniem voor een correcte service. 

Op deze pagina ziet u een greep uit de verkoopportefeuille van Wilgimmo bvba 
Hebt u een vraag over verkoop, vul meteen het formulier in. 

Ons aanbod in verkoop

Studentenkamer in residentie Filmtheaters, Gildestraat 22, 3000 Leuven

Mooie studentenkamer met veel lichtinval, gelegen in residentie Filmtheaters. De kamer heeft een oppervlakte van 15m² en heeft een eigen badkamer met douche, toilet en lavabo. Inbegrepen in het meubelpakket, dat integraal deeluitmaakt van de kamer, zijn: bureau, ladekast, grote kleerkast, koelkast en bed (200*90). De keuken is gemeenschappelijk maar hyperuitgerust met combi-ovens, keramische kookplaten, koelkasten, bergruimte en plaats om te eten. Verder is er in de residentie ook een gemeenschappelijke TV-ruimte en tuin.

Verder is er een inwonende conciërge die instaat voor het onderhoud en de dagdagelijkse orde in het gebouw. Het beheer van het gebouw is in handen van Wilgimmo.

Het gebouw is nu aan zijn 4de jaar toe en is telkens voor 100% verhuurd geweest. Deze kamer is momenteel verhuurd aan 395€

Kostprijs voor deze studio staat op 137 500€, excl. kosten. 

Meer info over de residentie vindt u hier: http://www.wilgimmo.be/nl/residentie/filmtheaters 
 

Parkeerplaats in residentie Filmtheaters, Brabançonnestraat 29, 3000 Leuven

Ruime en nette parkeerplaats in een ondergrondse parking. De parking zelf is beveiligd met een toegangscode en een elektrische poort. Goede centrale ligging.

Kostprijs voor deze parking staat op 26 500€ excl. kosten


Parkeerplaats in residentie Flint, Andreas Vesaliusstraat 45C, 3000 Leuven,

Zeer ruime, makkelijk toegankelijke parkeerplaats in een ondergrondse parking. De toegang tot de parking is beveiligd met een badgesysteem. Goede, centrale ligging dicht bij de Tiensestraat, Parkstraat etc.

Kostprijs voor deze parking is 36 000€ (verkoop onder BTW-stelsel)