Verkoop van vastgoed

U wil natuurlijk dat de verkoop van uw vastgoed in goede handen is.
Wilgimmo bvba verkoopt voor u uw huis, appartement, studentenkamers- en studio's, uw industriëel of commerciëel gebouw. Wilgimmo bvba heeft het netwerk, de kennis van zaken en de expertise die nodig is om de verkoop van uw vastgoed goed te laten verlopen. 

Wat het vastgoed ook is, u kan het maar ééns verkopen. Daarom moet het elke keer goed gebeuren. Uw patrimonium is te kostbaar om enkel te kijken naar het prijskaartje van de verkoop. Een goede verkoopsbemiddeling staat synoniem voor een correcte service. 

Op deze pagina ziet u een greep uit de verkoopportefeuille van Wilgimmo bvba 
Hebt u een vraag over verkoop, vul meteen het formulier in. 

Ons aanbod in verkoop 

Momenteel hebben wij een prachtige kamer te koop in residentie Don Giovanni. Het gebouw ligt in hartje Brussel, op slechts 100 meter van de KULeuven en in de onmiddelijke nabijheid van bussen en metro's die je naar alle hoeken van de hoofdstad kunnen brengen.

De kamer zelf is 16m² groot en is gelegen op de bovenste verdieping. Het meubelpakket, dat deel uitmaakt van de verkoop, bevat: een bureau, een ladenkast, een TV inclusief muurbeugel, een bureaulamp, schappen en diverse bergruimtes, een koelkast met diepvriesvak, een kleerkast en een bed inclusief lattenbodem. Het sanitair gedeelte bevat een lavabo met onderkast, een spiegel, een douche en een toilet.

De bewoner kan gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken, waar alle moderne toestellen aanwezig zijn. Tevens is er een gezellig TV-zithoek en een fietsenstalling.

De kamer is sinds de opening van het gebouw steeds verhuurd geweest en heeft dus nooit leegstand gekend. 

Prijs: 140 000€ 

Interesse in deze kamer? Contacteer ons dan via info@wilgimmo.be. Voor foto's verwijzen wij naar de verhuurpagina: http://www.wilgimmo.be/nl/residentie/don-giovanni