Appartementen

Wilgimmo bvba is inzake het beheer van appartmentsgebouwen voornamelijk aktief in Hasselt en omstreken. Wat ooit via Wilge nv begon met residentie Kermeta in Kermt is inmiddels via Wilgimmo bvba uitgegroeid tot een beheersportefeuille van meer dan 40 complexen. Vastgoed, zowel groot als klein zijn voor Wilgimmo bvba interessant.

Indien u graag een offerte op maat bekomt voor uw residentie of vastgoed, gelieve dan het op deze site vermelde contactformulier aan ons te willen bezorgen.

Onderstaand enkele voorbeelden van projecten in beheer. 

Veldemansberg HasseltVeldmansberg Hasselt - complex van 100 appartementen bestaande uit 4 gebouwen met gemeenschappelijke tuin. Indien u graag deze referentie wens te onderzoeken willen wij u graag de gegevens bezorgen van één van de beheerraadsleden. 

 

 

 

 

Residentie Patio De Kleine Eenhoorn in Hasselt - complex bestaande uit 6 winkelpanden alsook 62 appartementen. Indien u betreffende referentie verder wenst te onderzoeken geven wij u graag de gegevens van één van de beheerraadsleden. 

 

 

 

 

Residentie Royale te Hasselt - complex bestaande uit 2500m2 Kantoorruimte alsook 16 appartementen. Indien u betreffende referentie verder wenst te onderzoeken geven wij u graag de gegevens van één van de beheerraadsleden.