Wilgimmo bvba: resultaat van meer dan een kwarteeuw ervaring in vastgoed

Wilgimmo bvba is ontsproten uit Wilge nv. Wilge nv, waarvan de stichters Dhr Willems en Mevr Geuens waren, was tot 2005 zelf nog bezig met verhuur, beheer en verkoop van onroerend goederen, maar was daarnaast ook actief in het uitvoeren van expertisewerkzaamheden alsook eigen projectontwikkeling. Een 10 tal jaren geleden werd voor wat betreft het beheer en de verhuur het roer overgenomen door schoonzoon Carlo Olaerts, die deze activiteiten onderbracht in de bvba Wilgimmo.

Wilgimmo bvba is dan ook een voortzetting van een onderneming met een uitgesproken familiaal karakter die staat voor ervaring en kennis op het vlak van alles wat met vastgoed te maken heeft.

Deze kennis wordt niet alleen in de markt erkend, maar ook door het BIV, het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars. Niet alleen de stichters, ook de huidige generatie binnen Wilgimmo bvba, zijn vastgoedmakelaars mét een BIV-erkenning.

Ons team

Beheer – Verhuur – Verkoop

Carlo Olaerts (carlo.olaerts@wilgimmo.be) - Algemeen
Ivan Peeters (ivan.peeters@wilgimmo.be) - Boekhouding
Kathleen Demeer (kathleen.demeer@wilgimmo.be) – Boekhouding 
Johnny Giddelo (johnny.giddelo@wilgimmo.be) – Verantwoordelijke Verhuur en Beheer Leuven / Brussel
Lies De hing (lies.de.hing@wilgimmo.be) - Verhuur en Beheer Leuven / Brussel
Isabelle Sprengers (isabelle.sprengers@wilgimmo.be) - Beheer en Verhuur Leuven / Brussel

Administratie

Ivan Peeters
Kathleen Demeer
Isabelle Sprengers

Zaakvoerder

Carlo Olaerts

Erkende BIV Makelaars

De meeste mensen weten Wilgimmo bvba te vinden op basis van bewezen service.

Wilgimmo bvba werkt met u in vertrouwen en geeft u de service, en de dienstverlening die u zoekt. Dhr Carlo Olaerts van Wilgimmo bvba is een erkend BIV makelaar onder nummer 502031. Zijn beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid is gedekt door polis 010730031060 bij AXA. Een erkenning bij het BIV staat synoniem voor professionele en correcte behandeling van al uw vragen en projecten in verband met vastgoed.