Studentenresidenties in Brussel

Zoek je een kot in de grootste studentenstad van België? Maar wil je vooral een kot, kamer of studio in een gloednieuw gebouw, die tegemoed komt aan alle noden van de moderne student? Kijk dan snel hieronder en ontdek misschien jouw nieuwe woonplaats voor volgend academiejaar!

0

Residentie "The Place To"  is een fonkelnieuw complex dat opgetrokken werdt op de oude Solvay-site. Door zijn bewaarde gevel vormt dit gebouw een prachtige symbiose tussen oud en nieuw. De residentie heeft een ideale bereikbaarheid, zowel naar het centrum van Brussel als richting ULB of VUB.

2

Residentie Don Giovanni is een nieuwbouwproject in hartje Brussel dat in academiejaar 2014-2015 zijn deuren opende voor 135 studenten. Deze residentie dankt zijn populariteit aan de onmiddelijke nabijheid van de Odisee hogeschool en zijn centrale ligging.

2

Deze studentenresidentie is nieuw sinds 2016/2017 en biedt plaats aan 79 studenten. De residentie is rustig gelegen in de nabijheid van de Erasmus Hogeschool, Odyssee,... en beschikt over zowel kamers als studio's.