bijna volledig volzet

Don Giovanni

Brussel

Residentie Don Giovanni is een project in hartje Brussel voor 135 studenten. Deze residentie dankt zijn populariteit aan de onmiddellijke nabijheid van de Odisee hogeschool en zijn centrale ligging.

  • Residence Don Giovanni - Bruxelles
  • Example student room in Brussels
  • Example student room in Brussels
  • Kitchen
  • TV-Room

Nieuwbouwresidentie "Don Giovanni" is gelegen in de Kreupelenstraat te Brussel, en dit op slechts 100m van de Campussen T'Serclaes, Erasmus en Odisee (Hogeschool-Universiteit Brussel). Bovendien liggen de Campus Terranova van de HUB en de Campus Rits en Dansaert van de EhB (Erasmus Hogeschool Brussel) eveneens op wandelafstand. Verder ligt de residentie ook vlak bij het Centraal Station (500m), de Grote Markt, de Nationale Bank, de Nieuwstraat, de Dansaertwijk etc. Tot slot ligt de residentie ook dichtbij  de bus-, metro- en treinhalte, waardoor ook de andere locaties in het Brusselse (o.a. de VUB-Campussen te Jette en Etterbeek) vlot toegankelijk zijn. Inzake dit laatste biedt de MIVB te Brussel interessante en betaalbare abonnementen aan voor studenten.

Het is een uniek nieuwbouwproject welk voorzien is in een hoogwaardige afwerking. Het gebouw is voorzien van 134 studentenverblijven (2 studio's alsook 132 kamers) alsook een inwonend conciërge. Alle kamers zijn volledig en modern bemeubeld (oa. hoogslaper (zonder matras), bureau, frigo+vriesvak, kleerkast). Alle kamers zijn eveneens voorzien van een internet- en TV- aansluiting en zijn ook uitgerust met eigen sanitair (douche, toilet en lavabo).

In de residentie is een ondergrondse fietsenstalling voorzien en is er per 12 à 18 kamers (per verdieping) telkens een gemeenschappelijke keuken en TV-hoek.

  • Huurprijs vanaf 400€/maand
  • Bedrag voor kosten en nutsvoorzieningen: 850€/jaar (met afrekening)

Contract: 12 maanden

Contacteer ons voor verdere informatie

Kreupelenstraat 17

1000 Brussel