Volledig volzet

Naamse Hoek

Leuven

Residentie Naamse Hoek is gelegen op de Naamsestraat 71 te Leuven, boven het kantoor van Wilgimmo. In dit gebouw worden in totaal 6 studentenkamers verhuurd.

  • Residence Naamse Hoek
  • Residence Naamse Hoek
  • Residence Naamse Hoek
  • Residence Naamse Hoek
  • Residence Naamse Hoek

Deze residentie is een kleinschalig project waar er altijd een gezellige sfeer hangt.
Deze residentie heeft 3 studio's met een oppervlakte van +/- 30m2. Alle studio's zijn bemeubeld (een tafeltje, 2 stoelen, een bed, een bureau, een boekenrek alsook een kleerkast), bevatten een kitchenette (frigo/vriesvak- combinatie, wasbak en dubbele kookplaat) alsook een badkamer (toilet, douche en lavabo). Internetnetaansluiting van Telenet is eveneens aanwezig.

Er zijn ook 3 studentenkamers met gedeeld sanitair. Deze zijn ook bemeubeld (een tafeltje met stoel, een bed, een bureau, een kleerkast en een boekenrek). Op deze kamer is ook een lavabo met warm en koud water voorzien. Deze kamers delen naast de badkamer ook een volledig uitgeruste keuken.

Residentie Naamse Hoek is zeer centraal gelegen. Omdat ze op een boogscheut van het park, het STUK en de Oude Markt gelegen is, hoef je nooit ver te gaan voor de nodige ontspanning. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, Vlerick, Campus Sociale Wetenschappen, Groep T, en het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte. Kortom, alle troeven om er een geslaagde opleiding van te maken zijn hier te vinden!

Huurprijs kamer: 310€ - 355€/maand
Huurprijs studio: 400€ - 415€/maand

Kosten kamer: 900€ - 1100€/jaar, met afrekening
Kosten studio: 950€/jaar, met afrekening

Waarborg: 2 maanden huur
Contract: 12 maanden

Naamsestraat 71

3000 Leuven