bijna volledig volzet

Sint-Jozef

Leuven

Deze residentie is een uniek project in een geklasseerd gebouw gelegen in de Vaartstraat 92 op de hoek met de Kardinaalstraat. Sint-Jozef heeft 86 studentenkamers.

  • Residence Sint-Jozef
  • Residence Sint-Jozef
  • Residence Sint-Jozef
  • Residence Sint-Jozef
  • Residence Sint-Jozef
  • Residence Sint-Jozef

Sint-Jozef beschikt over 2 grote, moderne, gemeenschappelijke keukens met elke een eigen tv-hoek. In de prachtige, groene binnentuin vind je de rust die je als student soms nodig hebt. Hier kan je zelfs gebruik maken van de barbecue.

Elke kamer is bemeubeld met een bed, kleerkast, boekenrek en bureau. De meeste kamers hebben eigen sanitair maar ook een klein deel ervan hebben gedeeld sanitair.

Omdat de residentie niet in het onmiddellijke centrum ligt, maar op 700m hiervandaan, kan je de nodige afstand nemen van het feestgedruis wanneer dat nodig is. Toch bevindt er zich op slechts 100m een Colruyt en ligt ze niet ver van de Vaartkom wat momenteel één van de hipste buurten in Leuven is. Op wandelafstand vind je met de Bondgenotenlaan en Diestsestraat de belangrijkste winkelstraten terug en de wijk rondom is momenteel één van de hipste van Leuven.

De belangrijkste faculteiten bevinden zich ook in de nabijheid van de residentie, zodat het volledige plaatje klopt. 

Huurprijs kamer zonder eigen sanitair: 365€ - 410€/maand
Huurprijs kamer met eigen sanitair: 390€ - 475€/maand

Kosten kamer zonder eigen sanitair: 750€/jaar, met afrekening
Kosten kamer met eigen sanitair: 800€ - 950€/jaar, met afrekening

Waarborg: 2 maanden huur
Contract: 12 maanden

Vaartstraat 92

3000 Leuven