Volledig volzet

Parkstraat 136

Leuven

Kleine residentie met 6 kamers en 2 duplexen. Deze beschikken over een hoogwaardige afwerking en bieden de ideale oplossing aan de student die net dat tikkeltje meer wilt.

  • Kamer
  • Kamer
  • Keuken

Residentie Parkstraat 136 opende in september 2015 de deuren. Alle kamers zijn prachtig ingericht en beschikken over onder andere een bed, een tafel met twee stoelen, een grote ingebouwde kleerkast, een groot bureau met bureaustoel en heel veel kastruimte. Ook is er een gemeenschappelijke keuken met koelkast, kookplaten, gootsteen, microgolf en dampkap. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met regendouche, toilet en lavabo.

De twee duplexen bieden dezelfde mogelijkheden maar bieden nog meer ruimte. Studenten kunnen hun fiets kwijt in de fietsenstalling. verder is er een prachtig Engels terras, een tuin en zelfs een gemeenschappelijke TV. 

Residentie Parkstraat 136 verschilt van vele andere residenties van deze omvang door zijn aanbod, hoogwaardige materialen en oog voor detail. Zo is er zonnewering voorzien aan de ramen en zijn de meubels niet alleen prachtig qua uiterlijk maar ook oerdegelijk. 

Huurprijs kamer: 430€ - 470€/maand
Huurprijs duplex: 590€ - 600€/maand

Kosten kamer: 800€ - 1000€/jaar, met afrekening
Kosten duplex: 900€ - 1200€/jaar, met afrekening

Waarborg: 2 maanden huur
Contract: 12 maanden

Parkstraat 136

3000 Leuven