Wilgimmo logo Menu
Close
Volzet

Deze residentie is een uniek project in een geklasseerd gebouw gelegen in de Vaartstraat 92 op de hoek met de Kardinaalstraat. Sint-Jozef heeft 86 studentenkamers.

Volzet

Kleine residentie met 6 kamers en 2 duplexen. Deze beschikken over een hoogwaardige afwerking en bieden de ideale oplossing aan de student die net dat tikkeltje meer wilt.

Volzet

Deze studentenresidentie is nieuw sinds academiejaar 2016-2017. Ze biedt plaats aan 205 studenten, verspreid over (gesubsidieerde) standaardkamers, comfortkamers en studio's.

 

Volzet

Studentenresidentie Vlaeminck is een complex bestaande uit 30 studio's alsook 22 ondergrondse garages. Betreffend gebouw is gelegen in de Parkstraat 134 te Leuven en is al jarenlang een gevestigde waarde in onze portefeuille.

 

Volzet

Studentenresidentie Village G is onderdeel van project The Village, en biedt plaats aan 57 studenten. Deze comfortkamers zijn gelegen in het zuidelijke deel van Leuven, centraal tussen vele campussen, het station, de ring van Leuven en supermarkten. 

Volzet

De residentie Kruidtuin is een complex opgebouwd uit 56 luxe-studentenkamers in de Heilige-Geeststraat 54-56 te Leuven.

Volzet

Residentie Filmtheaters, gelegen in de Brabançonnestraat in Leuven, is een studentenresidentie gebouwd in 2013 met 109 studentenkamers verdeeld over 2 gebouwen. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich Groep T en de faculteit Sociale Wetenschappen. Ook ligt ze in de nabijheid van het station van Leuven, de bibliotheek en verschillende supermarkten.

 

Volzet

Deze residentie is absoluut een van de meest trendy gebouwen in Leuven, en heeft 82 kamers die je zullen verbazen!

Volzet

Vesalius is een totaalproject met appartementen, handelsruimtes en studentenkamers/studio's. 60 studenten kunnen hier terecht om in alle comfort deel uit te maken van een uniek stukje Leuven, met als meest nabij buur Groep T. 

 

Volzet

Residentie Poorthuis is gelegen in de Parkstraat 3. Het complex bevat 12 studio's met een oppervlakte van 18 tot 25m².

Volzet

Nieuwbouwproject "The Village" is een uniek project met als doel de verwezenlijking van "een dorp in de stad"-gevoel. Enkel voor studenten die voldoen aan de inkomenstoets van de Sociale Dienst van de KULeuven.

Volzet

Residentie Naamse Hoek is gelegen op de hoek van de Parkstraat en Naamsestraat te Leuven, boven het kantoor van Wilgimmo. In dit gebouw worden in totaal 6 studentenkamers verhuurd.

Volzet

Residentie 't Park is gelegen in de Vlamingenstraat 126-128. Het complex bevat 74 éénpersoonsstudio's (+/-18m²) alsook 25 duplex-studio's (+/- 35m²).