Wilgimmo logo Menu
Close

The Village "A"

Leuven

studentenresidentieproject "The Village" is een uniek project met als doel de verwezenlijking van "een dorp in de stad"-gevoel. Residentie Village A is hier onderdeel van.  Deze kamers zijn enkel voor studenten die voldoen aan de inkomenstoets van de Sociale Dienst van de KULeuven.

Op dit ogenblik is er ook nog 1 kamer voor het huidige academiejaar 23/24 vrij gekomen!

Ook nog 1 kamer beschikbaar voor het academiejaar 24/25!

  • Kamer/Room
  • Kamer/Room
  • Kamer/Room
  • Room
  • Keuken/Kitchen
  • Keuken/Kitchen
  • Shower
  • Lounge
  • Lounge
  • Lounge

Dit prachtige nieuwbouwproject maakt deel uit van een site die quasi volledig aan de studenten toebehoort. Op een steenworp van het station, winkels om de hoek en toch in de onmiddellijke omgeving van bv. Groep T, de faculteit Letteren of de bibliotheek, The Village heeft het allemaal! Ook is er een inwonende conciërge.

Wilgimmo biedt hier een mooie selectie aan van kamers met op elke verdieping een gemeenschappelijke keuken en voldoende sanitaire voorzieningen. Alle kamers zijn volledig bemeubeld en hebben een eigen koelkast en lavabo. Ook is er een prachtige polyvalente ruimte van maar liefst 130 m². Hier beschik je over een biljart, kicker, studiehoek en lounge. Wil je wat rust? Dan kan je altijd even verpozen op het terras.

Dit project verloopt in nauwe samenwerking met de KUL en valt onder het zogenaamde SWO-statuut. Om hier een kamer te kunnen huren, moet men eerst een inkomstoetst doen op de Sociale Dienst van de KU Leuven. Studenten uit gezinnen met een gezamenlijk belastbaar inkomen van maximum € 75 500  per jaar kunnen dergelijk toets aanvragen. De kamers worden via loting verdeeld. Deadline voor de eerste loting is 29/03/2024. Als je geloot wordt, krijgen je van ons een document voor de inkomenstoets, die je nadien naar de Sociale Dienst dient te versturen. Voor meer info betreffende dit attest kan u zich wenden tot de Sociale Dienst van de KU Leuven (https://www.kuleuven.be/stuvo/kot/zoeken/residentie/swo-residenties/index.html). De goedkeuring hiervant is een absolute voorwaarde om in deze residentie een kamer te kunnen huren. 

Huur kamer: 429€/maand, kosten inbegrepen!

Waarborg: 2 maanden huur

Contract: 12 maanden

Residentie met Kotlabel

Contacteer ons snel voor meer informatie!

Adres 

Burgemeesterstraat 32
3000 Leuven

Waarborg 
1 maand
Contract 
12 maanden

Ik wens informatie te krijgen over deze residentie

* verplicht veld