Wilgimmo logo Menu
Close

Wie is Wilgimmo?

Wilgimmo bv is ontsproten uit Wilge nv. Wilge nv, waarvan de stichters Dhr Willems en Mevr Geuens waren, was tot 2005 zelf nog bezig met verhuur, beheer en verkoop van onroerend goederen, maar was daarnaast ook actief in het uitvoeren van expertisewerkzaamheden alsook eigen projectontwikkeling. Een 15-tal jaren geleden werd voor wat betreft het beheer en de verhuur het roer overgenomen door schoonzoon Carlo Olaerts, die deze activiteiten onderbracht in de bv Wilgimmo.

Wilgimmo bv is dan ook een voortzetting van een onderneming met een uitgesproken familiaal karakter die staat voor ervaring en kennis op het vlak van alles wat met vastgoed te maken heeft.

Deze kennis wordt niet alleen in de markt erkend, maar ook door het BIV, het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars. Niet alleen de stichters, ook de huidige generatie binnen Wilgimmo bv, zijn vastgoedmakelaars mét een BIV-erkenning.

Ons team

Erkende BIV Makelaars

De meeste mensen weten Wilgimmo bv te vinden op basis van bewezen service.

Wilgimmo bv werkt met u in vertrouwen en geeft u de service, en de dienstverlening die u zoekt. Dhr Carlo Olaerts van Wilgimmo bv is een erkend BIV vastgoedmakelaar-bemiddelaar en vastgoedmakelaar-syndicus onder nummer 502031. Zijn beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid is gedekt door polis 730.390.160 bij AXA. Een erkenning bij het BIV staat synoniem voor professionele en correcte behandeling van al uw vragen en projecten in verband met vastgoed. 

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. 
Verwijzing naar de BIV-plichtenleer: https://www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar